RAL·LICROSS: Kristoffersson no perdona a la primera cursa de la temporada a Holjes

Johan Kristoffersson, doble campió del món, va tornar a la sèrie després d’un any fóra de la competició, guanyant en l’obertura del campionat en el seu circuit de casa.

Kristoffersson va dominar en l’opertura de la temporada a Holjes, conduint un Volkswagen Polo construït per l’equip de la seva família Kristoffersson Motorsport.

La intensa pluja va caure moments abans de la final, fent que tota la graella canviés als pneumàtics per mullat, però va ser Kristoffersson qui va fer el millor inici en la carrera fins al primer revolt.

Kristoffersson, conegut com a especialista en pluja, va dirigir la cursa des del davant, perseguit per un altre ex-guanyador de la RX Mundial, Mattias Ekstrom.

El doble campió del DTM Ekstrom va guanyar la seva semifinal per unir-se a Kristoffersson en la primera fila, pocs dies després d’anunciar que faria acte de presència en la primera cita de la temporada, conduint per l’equip JC de la KYB que i els Audi S1.

Ekstrom també es va alliberar del primer revolt, i no es va veure afectat en el seu camí al segon lloc, i es va cobrir d’un Anton Marklund, que acabava tercer.

Marklund inicialment va perdre la final després d’una batalla amb Robin Larsson, company d’equip d’Ekstrom, però una penalització de tres segons per Larsson va revertir les posicions, i Marklund es va unir a la graella final a la tercera fila.

Mentre que Hansen es va retirar de la cursa a la quarta volta, Timo Scheider va acabar quart, i Niclas Gronholm, que es va estancar a la graella, era cinquè.

El Renault Megane, de Marklund i Liam Doran, que conduïen per l’equip RX Cartel, van tenir un dia complicat.

Bakkerud va ser més ràpid en condicions mixtes durant la pràctica lliure, però va tenir una sèrie de problemes a través de la qualificació i va ser 13è, fora de les posicions de semifinals.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments