FÓRMULA 1: Williams confirma la seva venda

El passat mes de maig, Williams va admetre aquesta possibilitat i ara ho ha confirmat: va consumir la venda a una empresa d’inversió privada, Dorilton Capital, per intentar recuperar la competitivitat de l’equip en termes esportius a la Fórmula 1, donant a l’estructura una bona posició en termes financers.

La revisió de l’estratègia de Williams anunciada al maig preveia la venda total o parcial de l’equip de F1, a la recerca de noves inversions. El soci que es va trobar va ser Dorilton Capital, conegut per adoptar un enfocament a llarg termini de les inversions que realitza. Es tracta d’una empresa amb un demostrat historial d’èxit en la construcció i l’enfortiment de les empreses a les que s’uneix.

A més de situar-se millor en el costat financer gràcies a les entrades de capital, Williams també podrà aprofitar les noves regles de la F1. A partir de l’any vinent, hi haurà un límit pressupostari anual que es reduirà progressivament fins al 2025, amb un nou Pacte de Concòrdia en vigor amb una distribució més equilibrada de les primes monetàries.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share