CATALUNYA: Orriols es fa amb un Ford Fiesta MkII Rally2

Albert Orriols ha decidit canviar el seu Ford Fiesta WRC, que portava uns mesos a la venda, per un Ford Fiesta Rally2, tornant a la categoria R5 després de pilotar l’Skoda Fabia R5.

El pilot català ha comprat el xassís 26, de l’equip francès Ral·li Service Racing. Aquesta unitt va debutar en el Ral·li de Monte-Carlo 2020 el passat mes de gener amb el pilot francès Philippe Baffoun en la categoria WRC3. Després del debut al mundial, el cotxe ha disputat altres proves regionals a França.

El Fiesta RS WRC el va utilitzar l’Albert durant el 2019, aconseguint victòries d’entre d’altres proves al ral·li Ciutat de Valls o la Pineda Platja. La falta de fiabilitat al Ral·li Osona i el 2.000 Viratges el van privar del titol de Catalunya de ral·lis d’asfalt.

A partir d’ara podrem gaudir d’aquesta unitat, última evolució de M-Sport, del Ford Fiesta Rally2 en el campionat de Catalunya de Ral·lis.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share