CERA: El Princesa d’Astúries 2020 ajornat

No hi haurà Ral·li Blendio Princesa d’Astúries a curt termini tot i que l’organització espera poder celebrar la prova encara aquest 2020. A través d’un comunicat, va expressar el seu malestar per la «prohibició» de la competició després de la decisió adoptada aquest dilluns per part de director general de Salut Pública, Rafael Cofiño.

En la seva nota l’Automòbil Club Principat d’Astúries afirma que es tracta d’una decisió «unilateral» presa a només dues setmanes d’iniciar la sortida. El comunicat insisteix que l’organització porta mesos treballat perquè aquesta edició, la número 57, pogués celebrar-se de manera segura i que per això s’havien adoptat decisions com la supressió de «la sortida protocol·lària, el tram urbà o el lliurament de premis» per ser els moments amb més afluència de públic.

En aquest sentit, han sol·licitat l’ajornament de la prova i conèixer l’informe tècnic de la Conselleria de Salut «per conèixer els detalls de la prohibició».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments