RAL·LICROSS: El Circuit de Barcelona – Catalunya amb doble prova en el WorldRX 2020

El Circuit de Barcelona – Catalunya gaudirà de dobla cita del Campionat del Món de Ral·liCross després de l’anunci d’avui de la suspensió de la prova portuguesa al circuit de Montalegre.

El calendari revisat del Campionat Mundial de Ral·licross per al 2020 inclou una nova ronda a Catalunya, serà la quarta prova doble del calendari, després de Suècia, Letònia i Finlàndia. Bèlgica i Alemanya seran les dos úniques proves amb una sola cursa en els seus circuits.

D’aquesta manera dissabte i diumenge podrem gaudir de dos proves en el mateix traçat català. Una bona noticia per als aficionats de casa nostra que podran presenciar per partida doble el Campionat del Món de Ral·liCross.

calendar
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments