CATALUNYA: Prèvia Ral·li 1r Memorial Abel Puig 2020

Demà dissabte 3 d’octubre es celebrarà 1r Memorial Abel Puig, prova puntuable per al Campionat de Catalunya, Campionat de Promoció-Trofeu Júnior, Trofeu de Ral·liesprints de Terra i pel 42è Volant RACC-Trofeu Mavisa.

Aquesta edició de la prova lleidatana es disputarà sobre dos tram que es repetiran a triple passada. La primera especial, “A”, que donarà el tret de sortida a la prova començarà a les 12:58 h, mentre que l’última passada pel tram “B” serà a les 16:23 h. La sortida de la prova es farà des del Recinte Els Silos però estarà prohibida al públic.

L’organització ha explicat que no es publicaran els trams de la prova per evitar la presència d’espectadors.

A causa de l’actual situació sanitària en què ens trobem i d’acord amb les recomanacions de les entitats governamentals i sanitàries, en aquesta primera edició del Memorial Abel Puig NO ES PUBLICARAN ELS TRAMS DE LA PROVA.

Tots els campionats en joc

La llista d’inscrits compta amb 38 participants inscrits. Amb tots els campionats puntuables presents en aquesta prova és més que interessant seguir les evolucions de tots els participants.

Entre els primers espases del Campionat de Catalunya trobem a Xevi Pons – Rodrigo Sanjuan amb un Skoda Fabia R5 Evo, amb una unitat idèntica estaran Eduard Pons i Alberto Chamorro. Xavi Vidales – Jordi Hereu amb un Mitsubishi Lancer Evo i Manuel Jesus Jimenez – Ignacio Paz compeltaran els equips quatre rodes motriu.

Dani Solà i David Moreno tornaran a sortir amb el seu SbS, igual que fessin al Ral·li del Solsonès, amb ganes de donar guerra. En aquella ocasió es van emportar la prova, veurem aquí si poden amb els R5.

Fins a 10 Peugeots 208 sortiran a la lluita pel Volant RACC 2020 que comença aquí el seu ajustat calendari. Igual que el Trofeu Júnior de Promoció, amb 8 participants.

Llista d’inscrits completa: Aquí

Per un ral·li segur

Qui vagi al I memorial Abel Puig de dissabte recordar seguir les mesures del Protocol per a la Prevenció de Contagis del COVID-19.

Recorda: DISTÀNICA – MASCARETA – GEL

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share