RAIDS: El camí al Dakar 2021 comença al Ral·li d’Andalusia el proper 5 d’octubre de 2020

La llista d’inscrits del Ral·li d’Andalusia ja és oficial amb un total de 58 participants entre cotxes i Side by Side. Carlos Sainz i Lucas Cruz seran els caps de cartell amb el Mini JCW Buggy.

Juntament amb l’últim guanyador del Dakar estaran Stéphane Peterhansel, Nasser Al-Attiyah, Yazeed Al-Rajhi, Erik van Loon, Bernhard Ten Brinke. El català Isidre Esteve estarà present amb una unitat privada del Toyota Hilux V8 adaptat, però amb les mateixes especificacions mecàniques que les unitats oficials de Toyota i Overdrive.

X-raid va dir que havia aconseguit fer millores al seu Mini Buggy el 2020, tot i que la pandèmia del coronavirus impactava directament en els seus plans, tant Sainz com Peterhansel van poder provar les noves parts a l’agost. X-raid estarà en el Ral·li d’Andalusia prepararant el Dakar del 2021.

Basat en un únic vivac prop de la ciutat de Villamartín, l’Andalusia Ral·li es desenvolupa en bucles. Els vehicles d’assistència romandran en el vivac i no tindran un enclavament d’assistència on actuar durant el dia. Un vivac situat en el cor d’un magnífic mas els oferirà totes les comoditats possibles i servei d’àpats migdia i nit a partir del 5 d’octubre al migdia fins al 10 d’octubre a la nit.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments