WRC: Toyota envia els seus a Flandes per preparar el Ral·li Ypres

El Ral·li Ypres de Bèlgica, que es va guanyar el seu lloc al campionat mundial de ral·li aquest any, per poder superar les nombroses cancel·lacions després de la crisi sanitària del coronavirus, té especials que encara són desconegudes per a molts pilots del WRC.

Per superar aquesta manca d’experiència i coneixement del terreny, Toyota Gazoo Racing ha decidit enviar dos d’aquests pilots a finals de mes al ral·li Hemicuda de Koekelare.

El cap de setmana del 24 al 25 d’octubre, l’actual líder del campionat de pilots del WRC, Elfyn Evans, serà allà acompanyat de Sébastien Ogier, ambdós al volant dels seus respectius Toyota Yaris WRC.

La prova belga s’ha vista lleugerament enfosquida després de les declaracions d’Ogier al final del Ral·li de Sardenya, on dubtava de la igualtat de condicions de tots els participants, ja que Penasse, un dels dirigents de l’equip Hyundai també era un dels promotors de la prova anys enrere.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share