CERA: Prèvia Ral·li de La Nucia 2020

Una desena de R5 figuren entre els inscrits amb pilots com Pepe López, Iván Ares, Pernía, Suárez i els germans Solans estan presents entre els participants en la prova alacantina.

Una desena de R5 son presents entre els inscrits al 26 Ral·li La Nucia-Mediterrani ‘Trofeu Costa Blanca’ que es disputa els dies 6 i 7 de novembre, sent puntuable per al Campionat de Espanya de ral·lis d’asfalt (CERA) 2020. La inscripció s’ha tancat i en ella figuren els millors pilots de l’especialitat i un bon nombre de candidats a la victòria. Pepe López, Ares, Suárez, els germans Solans, Pernía, Vinyes, Pardo … són alguns dels candidats a protagonitzar l’antepenúltima cita d’el campionat que organitza l’Automòbil Club AIA.

Estaran present al parc de sortida de la Nucia, el vigent campió d’Espanya i líder del
campionat, Pepe López (Citroën C3 R5). Estarà també el guanyador de l’última prova i segon a la general del certamen, José Antonio Suárez (Škoda Fabia R5) i el tercer en discòrdia en la lluita pel campionat i campió el 2017, Iván Ares (Hyundai i20 R5), amb idèntic vehicles són de la sortida Surhayen Pernía i Francisco Antonio López. Però això no és tot, ja que encara hi ha més aspirants a protagonitzar la cursa. Es tracta dels germans Solans, tots dos campions del món júnior. Jan competirà amb un (Ford Fiesta R5 MK) i Nil amb el Škoda Fabia R5 en el qual l’acompanyarà com a copilot Marc Martí. En total, una dotzena dels competitius ‘R5’ es donaran cita d’un total de 106 inscrits


La prova ha tancat ja la inscripció i malgrat ser l’actual una temporada complicada com conseqüència del coronavirus, ha aconseguit tancar una inscripció espectacular amb 82 vehicles. I és que la prova que organitza l’Automòbil Club AIA figura aquest any a més de puntuable per el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt (CERA) ho és per a l’autonòmic de la especialitat, per al Nacional d’Històrics, per la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica, la Renault ClioTrophy, la Beca de la Federació, la Dacia Sandero Ral·li Cup i la Copa Suzuki Swift. I, per primera vegada, és preinscripció per al Campionat d’Europa ERT Iberian Ral·li Trophy.

Recordar que el 26 Ral·li La Nucia-Mediterrani es disputarà els dies 6 i 7 de novembre, amb la Nucia com a punt de partida i final a un recorregut que transcorre per una trentena de municipis de la província d’Alacant.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share