WEC: Segons Porsche la decisió d’Audi no els afecta en els seus plans

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Redacció

Redacció

Audi va anunciar ahir la sortida de la Fórmula E per apostar per Le Mans i el Dakar, una decisió que no afecta els plans de Porsche de tornar a la resistència.

Les dues marques pertanyen al mateix grup, però això no ha d’evitar que Porsche torni al WEC, reeditant així la lluita del 2014 al 2016.

“Encara estem en fase d’avaluació”, va dir un portaveu de Porsche a Motorsport.com. “En altres paraules, bàsicament el que comença ara Audi. I no, definitivament no sortim. Fins ara, hem estat els únics a expressar interès. I encara ho som. L’anunci d’Audi no canvia això. Tota la resta està subjecta a una decisió del Consell d’Administració. Encara esperem poder prendre una decisió el més aviat possible. Al cap i a la fi, un compromís significa un bon temps de preparació amb els socis, especialment per al xassís, l’adaptació al sistema híbrid estàndard i l’elecció d’una unitat de potència ideal. Això triga molt de temps. Ens mantenim receptius a LMDh. Seguim treballant en un concepte i esperem poder passar a la segona fase el més aviat possible “.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments