FÓRMULA 1: Mick Schumacher pilot de Haas per al 2021

És oficial, Mick Schumacher ha estat confirmat amb Haas F1 per al 2021. Com era d’esperar, el líder del campionat de Fórmula 2 ascendirà a la Fórmula 1 el 2021, on formarà equip amb Nikita Mazepin. Des de fa temps se sap que Kevin Magnussen i Romain Grosjean abandonarien l’equip, es va parlar de l’arribada d’aquests dos joves, però ara ha arribat la segona confirmació oficial, amb el nom de Schumacher que torna a la Fórmula 1 vuit anys després de la marxa de Michael. Schumacher, que va celebrar el seu darrer Gran Premi amb Mercedes al Brasil el 2012.

L’abast de l’acord no s’ha revelat, però segons la declaració de l’equip és de «diversos anys». Schumacher comença els seus preparatius aviat com a pilot de Fórmula 1, ja que pilotarà el VF-20 en les primeres proves lliures del Gran Premi d’Abu Dhabi el divendres 11 de desembre, abans de participar en la prova de temporada final per a joves. pilots, que té lloc al circuit de Yas Marina, just després del Gran Premi, el dimarts 15 de desembre.

Mick Schumacher, de 21 anys, ascendeix a la Fórmula 1 com a membre de la Ferrari Driver Academy. El fill del set campió del món de Fórmula 1, Michael Schumacher, lidera el campionat de Fórmula 2 on té 14 punts d’avantatge sobre el subcampió quan només queda un cap de setmana de competició, en la que és la seva segona temporada amb Prema Racing, que fins ara havia aconseguit 10 podis i dues victòries a Monza i Sochi.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments