FÓRMULA 1: La FIA només fa una excepció amb Alonso pel test de joves pilots

La FIA no permet a Carlos Sainz pujar-se amb Ferrari en la prova de Fórmula 1 prevista per al 15 de desembre a Abu Dhabi. L’equip italià tenia esperances de tenir el pilot que va contractar per al 2021 a la sessió reservat per a joves, després de l’excepció oberta per a Fernando Alonso, que torna amb Renault després de dos anys d’absència.

Les regles estableixen que la prova està pensada per a pilots que no han participat en més de dues carreres del Gran Premi de F1, tret que hi hagi l’aprovació de la FIA, com va ser el cas d’Alonso.

Segons Motorsport.com, l’organització va aclarir després que l’excepció també s’aplicarà als pilots que no van competir el 2020. Per tant, Red Bull hauria d’utilitzar Sébastien Buemi, el seu pilot de proves. Pel que fa a Ferrari, segons el líder de l’equip, Mattia Binotto, encara hi havia una aproximació a la FIA per obtenir permís per posar Sainz al cotxe a Abu Dhabi. No obstant això, l’Scuderia hauria informat aquest dimarts que no es farà una excepció per al madrileny. En una nota del director de cursa Michael Masi enviada als equips, s’aclareix que les excepcions no canvien: un pilot amb més de dos GP disputats només es permetrà realitzar la prova si aquesta temporada no ha competit a la F1.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments