CATALUNYA: El Ral·li Lloret de Mar 2021 es presenta amb un potent itinerari

Ja tenim la data per la primera prova del calendari català de ral·lis: el 8 Ral·li Lloret de Mar es disputarà els dies 5 i 6 de febrer de 2021 amb base en la població costera i amb 12 trams dividits en 2 etapes i un total de 148 quilòmetres cronometrats.

Després de l’èxit de la passada edició, que va suposar la tornada de Lloret als ral·lis de la mà de V-Line Org. aquesta nova edició vol reafirmar la feina feta fins ara i reivindicar l’enclavament gironí com a capital dels ral·lis catalans.

La prova constarà de dues etapes, començant el divendres 5 i acabant el dissabte 6 de febrer. Al matí de divendres tindran lloc les verificacions administratives i tècniques i el shakedown. La tarda del mateix divendres començarà la veritable acció amb la disputa dels primers trams cronometrats, la majoria d’ells de nit, amb la dificultat que això suposa. L’etapa del dissabte serà completament al contrar, ja que serà íntegrament diürna.

Itinerari d’autèntic luxe

Tret de les condicions ambientals, cal destacar un recorregut molt exigent i tècnic, amb trams mítics per les carreteres de la Costa Brava i de l’interior de Girona, essència de les proves que ha viscut sempre Lloret de Mar.

SAINZ MOYA SANT GRAU RALLI CATALUNYA 1993

 La primera etapa que es disputarà el divendres 5 de febrer estarà formada per dues passades als trams de Tossa-Sant Grau (14,1 km), Cladells (9,5) i Osor (12,9). Mentre que la segona etapa, la del dissabte 6, també es disputaran tres trams a realitzar dues vegades: Pujada Els Àngels (9,4 km), Santa Pellaia (9,9) i Canyet (17,4), sent l’últim tram i el més llarg de la prova.

Velocitat, Regularitat i Legend-exhibició, un gaudi per a tothom

El 8 Ral·li Lloret de Mar serà un gaudi per a tothom ja que reunirà en una mateixa cursa Velocitat per als cotxes actuals i clàssics, Regularitat exclusiu per a clàssics, així com els vehicles Legend-exhibició donant cabuda a tothom per poder competir i gaudir d’un recorregut de primer nivell. Les inscripcions s’obriran el dia 30 de novembre del 2020 fins el 29 de gener de 2021.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share