FÓRMULA 1: Sérgio Pérez fitxa per Red Bull Racing

Està confirmat. Sérgio Pérez serà pilot de Red Bull el 2021 al costat de Max Verstappen. L’acord s’ha oficialitzat avui i dóna al mexicà una segona oportunitat en un equip de primera categoria.

Pérez va tenir una excel·lent temporada 2020 a tots els nivells, va ser una de les més regulars de l’any, va permetre al Racing Point lluitar pel tercer lloc fins al final i va aconseguir guanyar per primera vegada en la seva carrera de F1.

L’any de Checo va començar molt bé, amb l’equip que va presentar un cotxe realment competitiu que li permetria lluitar per més d’un top5. L’arribada de Covid 19 va fer malbé els plans, però l’impuls positiu no s’ha diluït i al llarg de la temporada Pérez i Racing Point han anat creixent de carrera en carrera.

Malauradament, Pérez sabia que no seria a l’equip la propera temporada. En el moment en que Carlos Sainz va ser nomenat nou pilot de Ferrari i Sebastian Vettel va fitxar per Racing Point. Al setembre, l’alemany va signar amb el futur Aston Martin i Pérez va quedar amb poques solucions. Tot i la pressió de la situació, mai no va baixar el nivell i va aconseguir un final de temporada de gran qualitat, amb podis (que podrien haver estat en major nombre si no fos per la mala sort) i victòria a Bahrain.

En aquell moment el mexicà ja havia avisat … o Red Bull o res. Semblava un delicte deixar de banda un dels millors de la graella, però el cert és que els successius ajornaments de Red Bull van suggerir que es podria escollir Alex Albon.

Però Pérez va resultar ser l’opció lògica. Un bon pilot, amb bons patrocinadors, amb una forta estructura mental, que va suportar la pressió de la insolvència de Force India, també va resistir la pressió de l’últim any del contracte, en una temporada completament atípica, tot i ser una de les primeres víctimes del Covid 19 a la F1. Sempre va respondre a tot això amb una gran qualitat a la pista. Així, als 30 anys, Pérez torna a tenir l’oportunitat de córrer en un equip de primer nivell, ara més madur i més preparat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments