FÓRMULA 1: Sergio Pérez primer positiu per Covid-19, es perdrà les dues curses britàniques

La FIA va revelar en un comunicat que el pilot del Racing Point, Sergio Pérez, va donar positiu per a Covid-19, cosa que significa que estarà absent d’almenys dues curses britàniques, convertint-se en el primer pilot de Fórmula 1 ser positiu en una prova.

Ara el mexicà haurà de ser posat en quarantena com a mínim durant 10 dies.
Per descomptat, tothom que s’hagi posat en contacte amb ell en els darrers dies serà provat per igual, ja que això forma part dels procediments previstos des de fa temps:

“Els procediments establerts per la FIA i la Fórmula 1 preveuen la contenció ràpida d’un incident que no tindrà un impacte més ampli en l’esdeveniment d’aquest cap de setmana «.

Racing Point va emetre un comunicat que confirma que Pérez està «físicament bé i de bon humor», malgrat el resultat positiu.

Ara ens queda esperar per veure qui pot competir al segon Racing Point. Els pilots de la reserva són Stoffel Vandoorne i Esteban Gutierrez, i s’hauria d’escollir el mexicà, ja que el belga, tot i tenir més experiència, està implicat en la feina del seu equip a la Fórmula E.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments