WRC: El Ral·li Ypres entraria al calendari 2021 en deteniment de Gal·les

El Campionat Mundial de Ral·lis va ser molt estrany el 2020, per exemple sense el Ral·li de Portugal i Gran Bretanya, cosa que en el cas dels britànics va succeir per primera vegada des de 1973 i pel que sembla aquest any seguirà el mateix camí.

El ‘RAC’ estaria fora del campionat, ja que segons Dirtfish hi ha un pla per substituir la ronda del WRC del Regne Unit pel ral·li Ypres a Bèlgica la mateixa data d’agost. El comunicat s’espera es farà oficial demà.

Tal com van les coses al Regne Unit, el govern de Gal·les no ha estat disposat a fer la prova aquest any. Es pensava que Irlanda del Nord podria ser una bona alternativa, però no va ser possible arribar a un acord a temps per tornar el WRC a Irlanda del Nord, ja que en aquest moment és molt difícil per a les autoritats locals justificar la despesa de diners en un esdeveniment esportiu. Tot i això, Irlanda del Nord sembla interessada a rebre la prova en un futur proper.

Per això, el Ral·li Ypres està preparat per acollir el WRC, cosa que estava a punt de succeir l’any passat, i només es va aturar la segona onada del Covid-19.
A més, entre avui i demà sabrem si el Monte Carlo avança o no i s’espera en qualsevol moment que es confirmi una cursa a Lapònia basada a Rovaniemi, a finals de febrer.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments