DTM: Els pilots Red Bull amb cotxes Ferrari

Alex Albon i Liam Lawson competiran al DTM el 2021. Es preveu que la parella, que forma part del programa de pilots de Red Bull, competeixi amb un Ferrari 488 GT3 al Campionat Alemany de Turismes (DTM).

Ja s’havia anunciat que Albon i Lawson serien al DTM el 2021 i ara motorsport.com diu que poden competir amb un Ferrari 488 GT3 en aquest campionat. Un cotxe Honda seria l’opció més lògica, tenint en compte la proporció Honda / Red Bull de la Fórmula 1, però pel que sembla, el fabricant japonès no veu un gran valor comercial al DTM, evident pel breu pas per la classe One, quan van desaprofitar l’oportunitat per competir amb el NSX-GT al DTM, el mateix cotxe que va utilitzar al Super GT al Japó.

Pel que fa a l’equip que portarà els cotxes, sent aquests Ferrari, parlem d’AF Corse. L’equip té diverses connexions amb Ferrari, amb un programa de fàbrica al Campionat Mundial de Resistència (WEC), però el director esportiu Batti Pregliasco va dir a la mateixa publicació: “Mai digueu mai, però això ens serà molt difícil, perquè estem molt ocupats amb altres programes ”.

Carlin, DAMS i Motopark són altres equips que també tenen una història d’ajuda als pilots de Red Bull en fórmules júnior, però també han negat l’interès pel projecte DTM.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments