WEC: La Scuderia Cameron Glickenhaus anuncia els seus pilots per la nova era Hypercar

La Scuderia Cameron Glickenhaus ha anunciat els seus pilots per a la nova temporada del Campionat del Món FIA WEC i la 89a edició de les 24 Hores de Le Mans (12 i 13 de juny de 2020). Conduiran 007 LMH inscrit a la Hypercar, la categoria reina de les curses de resistència.

Després d’haver fet oficial recentment la seva associació humana i logística amb Joest Racing, la Scuderia Cameron Glickenhaus ha anunciat els seus pilots per al FIA WEC i la propera edició de les 24 Hores de Le Mans. El fabricant nord-americà busca els serveis de pilots amb experiència i talent. Així, Ryan Briscoe (38 anys, cinc participacions en les 24 Hores de Le Mans), Pipo Derani (27 anys, cinc participacions), Romain Dumas (43 anys, 20 participacions, incloent dues victòries en la classificació general), Franck Mailleux ( 35 anys, tres participacions), Gustavo Menezes (26 anys, cinc participacions), Olivier Pla (39 anys, 13 participacions) i Richard Westbrook (45 anys, deu participacions) conduiran els dos 007 LMH inscrits en la categoria Hypercar.

Luca Ciancetti, director de l’equip Podium Advanced Technologies:

«Volíem un equip de pilots ràpids i experimentats. Els hem seleccionat pel valor que aporten al nostre programa. Estem molt entusiasmats i sabem que anem a competir al màxim nivell. Aquests nois han demostrat un gran compromís amb el nostre programa i estan desitjant pilotar el nostre Glickenhaus 007 LMH. »

Jim Glickenhaus, fundador de l’Scuderia Cameron Glickenhaus:

«Porto somiant amb competir en les 24 hores de Le Mans des que tenia 11 anys. Estem orgullosos de cada pilot que s’uneix al nostre equip. Som David contra Goliat i la nostra història demostra que lluitem molt per sobre de la nostra classe. Correm per guanyar i gaudim de les aventures. »

Jesse Glickenhaus, director general de la Scuderia Cameron Glickenhaus:

«Ens hem fixat l’audaç objectiu de construir un cotxe i un equip per aspirar al primer lloc a la general de les 24 Hores de Le Mans i en el FIA WEC. Estem orgullosos que tots aquests pilots s’uneixin al nostre equip perquè tots ells ho estan construint. Tots poden ser ràpids, sota la pluja, de dia i de nit. a més, tothom se sent a el mateix temps humil davant el repte que ens espera. »

El Glickenhaus 007 LMH competirà oficialment en les 8 Hores de Portimao, la primera de les sis rondes del FIA WEC 2021. Aquesta cursa està programada per al 4 d’abril.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments