DTM: Mercedes també es compromet per al 2021 sota les normes GT3

Mercedes-AMG donarà suport als seus equips clients en el DTM d’enguany, marcant un retorn al campionat per primera vegada des de la seva sortida de fàbrica en 2018.

El suport de Mercedes no es limitarà a les peces de recanvi i al subministrament de pilots de fàbrica, sinó que també podria incloure la provisió de fons addicionals als equips de clients.

Encara que Mercedes no ha revelat quants equips es beneficiarian de la seva participació, s’entén que el fabricant alemany està interessat a donar suport a quatre o cinc cotxes.

Fins ara, GruppeM és l’únic client Mercedes que confirma que competiria en el DTM enguany, amb plans per a presentar un sol AMG GT3 en la sèrie.

Després de l’anunci de Mercedes, ja són tres els fabricants alemanys que s’han compromès a la nova era GT3 del DTM, amb Audi i BMW que ja van assumir un compromís l’any passat.

Ferrari també estarà representat en el DTM aquest any, amb Red Bull portant dos cotxes per l’equip AF Corse amb Alex Albon, Liam Lawson i Nick Cassidy.

Lawson conduirà el cotxe amb els colors de Red Bull durant tota la temporada al juntament de la seva campanya principal a la FIA Formula 2, mentre que Albon i Cassidy compartiran el segon cotxe amb els colors d’AlphaTauri.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments