Ford, 100% elèctrica a Europa al 2030

Com Jaguar i Land Rover, Ford també va comunicar els seus plans a llarg termini. La marca nord-americana va revelar que al 2030 serà una marca 100% elèctrica a Europa. Amb aquesta finalitat, Ford Motor Europe ha anunciat que invertirà mil milions de dòlars (uns 828,8 milions d’euros) per modernitzar la planta de Colònia, Alemanya, un dels centres de producció més grans d’Europa.

“El nostre anunci de transformar les instal·lacions de Colònia, la llar de les nostres operacions alemanyes durant els darrers 90 anys, és un dels més significatius que Ford ha fet en més d’una generació. Subratlla el compromís amb Europa i un futur modern amb vehicles elèctrics al centre de l’estratègia de creixement, va dir Stuart Rowley, president de Ford Europe.

«Oferirem una gamma excepcional de vehicles electrificats, recolzats en experiències i serveis digitals centrats en el consumidor, que permetran als clients seguir el nostre camí cap a un futur totalment elèctric, començant pel llançament del Mustang Mach-E», va afegir. A més, Ford es compromet a tenir una gamma de turismes a Europa que siguin totalment elèctrics o híbrids endollables el 2026.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments