FÓRMULA E: Por entre els equips del campionat d’un possible domini de Mercedes com el de la F1

Dissabte, la segona cursa de la temporada de Fórmula E, va estar lluny de la primera cursa de Mercedes, que després d’una fallada de fre al Venturi d’Edoardo Mortara als entrenaments lliures es va veure obligat a perdre’s la classificació comprometent el seu resultat.

No obstant això, a la cursa de divendres, el fort potencial dels monoplaces de Mercedes amb un triomf dominant des de la pole position de Nyck de Vries era evident. Un espectacle que va portar Oliver Rowland, de Nissan e.dams, a tenir una mica de por sobre el domini de Mercedes a la imatge del que passa a la Fórmula 1.

El britànic va dir a Motorsport.com:

‘Sí, és una mica preocupant. La Fórmula E pot ser una mica estranya i voluble. Sens dubte, estan fent una bona feina a Mercedes. Espero que no es converteixi en la Fórmula 1. Van tenir un pilot inexpert la temporada passada a Nyck, fins i tot Stoffel [Vandoorne] és similar a mi en termes d’experiència. Per tant, es triga un temps a fer-ho tot bé. Són coneguts per fer una bona feina construint coses. Per tant, crec que probablement millorin. Ja ho vam veure a Berlín, van ser bons l’any passat ’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments