FÓRMULA E: Diriyah ePrix 2021: Primera victòria per a De Vries i Mercedes

Aquest divendres, Nyck de Vries ha començat la temporada de Fórmula E de la millor manera, amb victòria a la primera cursa del Diriyah ePrix a l’Aràbia Saudita. L’home de Mercedes va acabar per primera vegada al lloc més alt del podi des que va començar competir en el campionat elèctric de monoplaces.

En reacció al triomf, l’holandès no va amagar la seva satisfacció natural:

‘Encara estic tranquil, no sé per què! Em devia quedar extasiat. És la meva primera victòria a la Fórmula E. Estic molt satisfet amb tot fins ara i és molt satisfactori traduir-ho en la cursa, perquè no va ser fàcil amb tants períodes de cotxes de seguretat i el ritme impredictible a l’inici de la carrera. Hi havia molta comunicació i estic molt content de tenir la meva primera victòria ».

Fins i tot amb les dificultats de la gestió de l’energia, de Vries i Mercedes es van mantenir tranquils, tal com va dir el conductor al lloc web de la Fórmula E:

‘Hem estat consumint cada vegada menys energia. Em van dir que [René] Rast augmentava un un per cent, però l’equip es va mantenir tranquil i vam arribar aquí al final. Sembla un tòpic, però no podria ser més cert: gràcies a tothom de l’equip per haver treballat tant en això ’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments