FÓRMULA 1: El GP de Portugal per al 2021 ja és oficial

La Fórmula 1 ha confirmat la realització del Gran Premi de Fórmula 1 de Portugal, que tindrà lloc el 2 de maig, en el lloc que quedava al calendari. Això confirma oficialment que Portimão rebrà el Gran Premi de Fórmula 1, sent la tercera prova d’una competició que té previstes 23 carreres.

L’octubre passat, la F1 va tornar a Portugal, per primera vegada en 25 anys, amb Lewis Hamilton guanyant i batent el rècord de triomfs de la F1, el 92è de la seva carrera.

F1 i AIA treballen amb la suposició de presència de públic:

“Estem encantats d’anunciar que la Fórmula 1 tornarà a competir a Portimão, després de l’enorme èxit de la cursa de l’any passat”

Stefano Domenicali, president i CEO de Fórmula 1


“Volem agrair al promotor i al govern portuguès la seva feina i dedicació per portar-nos fins aquest punt. Estem segurs i entusiasmats amb la nostra temporada 2021, després d’haver demostrat l’any passat que era possible celebrar 17 curses amb seguretat i ara esperem donar la benvinguda als aficionats a Portimão aquesta temporada de manera segura i estem treballant amb el promotor en els detalls del pla”.

Stefano Domenicali, president i CEO de Fórmula 1

Rita Marques, secretària d’Estat de Turisme de Portugal:

“La realització d’esdeveniments importants al nostre país és molt important per a la imatge i la promoció internacional de Portugal com a destinació turística, i és per això que veiem amb gran interès el retorn de la Fórmula 1 a l’Algarve el 2021. Vull agrair a la FIA i a la F1 la seva confiança a Portugal, l’Algarve i l’Autódromo Internacional do Algarve, escollint el nostre país per acollir una etapa del calendari de la F1, i expressar el nostre total compromís per aconseguir que sigui un gran èxit ”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments