FÓRMULA 1: Retorn a Portugal, els horaris en cap de setmana de canvis

La F1 viatja a una nova localització, concretament al circuit de Portimao, circuit que no ha acollit en la seva història cap carrera de Fórmula 1. Si ho han fet els circuits portuguesos de Boavista, Monsanto i Estoril, aquest últim entre els anys 1985 i 1996 de manera ininterrompuda.

La crisi sanitària del ‘COVID-19 va obligar els organitzadors de les Mundial a elaborar un calendari gens habitual, amb novetats respecte a anys anteriors com els circuits de Nürburgring, Mugello, Ímola o Portimao. El traçat té una longitud de 4.692 metres i 18 revolts. Les úniques referències són els tests hivernals que es van realitzar al traçat portuguès en l’any 2009.

Aquest cap de setmana cal tenir en compte que entra en vigor el canvi horari d’hivern. La nit de dissabte 24 al diumenge 25 d’octubre de 2020, a les 03.00 de la matinada els rellotges s’endarreriran una hora i seran de nou les 02.00.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share