WRC: Mònaco més a prop de ser seu de la prova de 2022?

Tot just un mes i mig després del final del Montecarlo 2021, els organitzadors ja han començat el reconeixement per a la propera edició.

A les seves xarxes socials, l’ACM ha presentat les primeres imatges del reconeixement de la ruta 2022. Entre les fotos presents, podem distingir el Lac de Chaudanne per un paisatge molt conegut de l’antiga concentració de Grasse-Alpin als Alps – de l’Alta Provença amb l’especial Demandoix. En una segona foto, el poble d’Ilonse és fàcilment identificable i anuncia la represa d’una especial que es va celebrar per última vegada durant l’edició de Montecarlo del 2006, aquesta vegada al departament dels Alps Marítims.

Amb ganes de tornar a enfocar la ruta de Montecarlo al voltant de Mònaco, ACM confirma aquesta tendència a través d’aquestes primeres imatges. Com cada any, ara haurem d’esperar al juliol per conèixer el curs complet d’aquest esdeveniment.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments