RAL·LIS: Škoda Motorsport celebra el 120è aniversari del seu debut en competició amb una edició especial de l’Škoda Fabia Rally2 Evo

  • Només hi haurà dotze unitats de l’Skoda Fabia Rally2 Evo Edition 120, amb característiques tècniques extra, accessoris addicionals i una decoració especial
  • L’Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 també ofereix les principals millores de rendiment de l’Skoda Fabia Rally2 evo de 202

Per honrar els 120 anys de tradició de la marca en competició, ŠKODA Motorsport presenta una edició limitada del seu reeixit cotxe de ral·lis per a clients. De l’Skoda Fabia Rally2 evolució Edition 120 es vendran només en dotze unitats. Cadascuna d’elles no només inclourà la majoria de les millores tècniques de l’Skoda Fabia Rally2 evolució de 2021, sinó que també ve amb diverses característiques addicionals. A més de l’equipament de sèrie de el model més recent, eaquesta edició inclou un joc de llantes de magnesi de color verd i un mòdul addicional de llums LED, a més de llums de gir LED.

La configuració estàndard inclou un paquet complet d’accessoris interns addicionals. Això inclou bosses o xarxes d’emmagatzematge per a objectes personals, eines, peces de recanvi o equip addicional. Altres accessoris que milloren el confort, com camel bags per a l’aigua, ampolles per als líquids, cinturons, suports i molt més completen el paquet d’extres. L’equipament d’aquesta edició limitada també porta una pantalla de benvinguda exclusiva Edition 120 per als dos monitors de cabina, una decoració especial per al cotxe i una placa amb el número de sèrie del cotxe. Un certificat d’autenticitat, articles de ŠKODA, com una motxilla, i una maqueta exclusiva de l’Skoda Fabia Rally2 evolució (a escala 1:18) amb un aspecte idèntic completen l’oferta especial.

«LŠkoda Fabia Rally2 evolució Edition 120, de sèrie limitada, és una versió amb tot inclòs de el cotxe millorat de 2021. Amb el paquet de peces millorades, no només ofereix una versió més desenvolupada del nostre cotxe. Amb les seves característiques exclusives, el Edition 120 d’edició limitada és també un autèntic cotxe de col·leccionista «

Michal Hrabánek, director de ŠKODA Motorsport.

Novetats mecàniques

Aquesta versió incorpora tots els equipaments no opcionals de el paquet d’actualització general 2021. Aquestes actualitzacions inclouen el motor millorat, amb el qual els tècnics volien millorar l’intercanvi de gasos i la preparació de la barreja a la cambra de combustió. Això es va dur a terme amb un intercooler de nou disseny i més eficient, un sistema de fuita optimitzat, un nou control de vàlvules i una nova configuració de mapa electrònic. Aquestes modificacions milloren el rendiment general i les característiques del motor, a més d’augmentar la potència màxima en 2 kW, fins als 214 kW (290 CV), depenent de la qualitat de el combustible. Els amortidors recentment calibrats proporcionen una tracció i una estabilitat del cotxe encara millors en tot tipus de superfícies, el que reforça la confiança del conductor en el cotxe.

A més d’un millor rendiment, la millora de la fiabilitat va ser un aspecte molt important de les actualitzacions de 2021 de l’Skoda Fabia Rally2 evo. Un subxassís de l’eix posterior més resistent minimitza el risc de danys a les carreteres més difícils. Per a la versió de terra de l’Skoda Fabia Rally2 evo, s’inclourà un dispositiu especial de refrigeració per als frens posteriors, originalment homologat només per al seu ús en asfalt. El motor de l’Skoda Fabia Rally2 evo amb les especificacions de 2021 – i per tant de l’Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 -està equipat amb un sistema de lubricació redissenyat, amb un funcionament millorat. Les modificacions inclouen un filtre d’admissió de nou disseny i una geometria optimitzada de les plaques deflectores en el càrter, per millorar l’alimentació d’oli del turbocompressor i la seva fiabilitat. Un altre resultat d’aquests canvis és la reducció de el nivell d’oli. Compta amb nova disposició dels botons de el volant, fins a vuit per a diferents funcions, així com un nou espai per al gat, que milloren encara més la comoditat dels ocupants. Totes les peces de millora de l’última versió de l’Skoda Fabia Rally2 evo ja estan homologades.

Els compradors de l’Skoda Fabia Rally2 evo Edition 120 de sèrie limitada poden optar per afegir més opcions. Entre elles es troba una relació de marxes més llarga, que fa que la caixa de canvis sigui més adequada per als ral·lis amb una velocitat mitjana elevada, augmentant la velocitat màxima fins als 202 km / h. Principalment per a superfícies de baixa adherència, Škoda Motorsport també ofereix un tercer joc de rampes de diferencial (48/70), que pot utilitzar-se tant en trams de terra com d’asfalt.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments