WEC: Porsche fica data per al seu primer test

Porsche torna a la resistència i ha optat per la classe LMDh per al seu retorn. Es preveu que el nou cotxe arribi a la pista a finals d’aquest any.

Estem treballant en el pla. Tenim una àmplia gamma de motors als cotxes Porsche i hem estat buscant el millor. En vam trobar un. No en podem parlar ara mateix, però la decisió del motor ja s’ha pres. Ara estem ultimant la decisió sobre el nostre soci de xassís, encara hi estem treballant. L’estil / disseny també s’està treballant, ja que és una part important de LMDh. Ja vam fer un cop d’ull a l’aspecte que tindria el cotxe al nostre anunci. Hi estem treballant perquè sigui un cotxe preciós.

Pascal Zurlinden, gerent de Porsche

“L’objectiu és tenir el cotxe encarrilat a finals d’aquest any, un any abans de la cursa. La tradició és llançar cotxes a Weissach. No puc dir-ho amb seguretat perquè és massa aviat, però estaria en la lògica de les coses. Esperem poder rebre un regal de Nadal. L’any passat va funcionar amb l’anunci de LMDh, de manera que esperem tenir una primera prova a finals d’any. “

Igual que amb els cotxes, hi ha conceptes de plataforma i estem treballant amb Audi [marca del mateix grup]. Porsche podria ser temptat per un programa oficial als Estats Units i a les 24 hores de Le Mans. Per la banda d’Audi, hauríem de tenir un programa més orientat als equips de clients.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments