WRC: Hyundai podria ser a San remo per preparar el Ral·li de Croàcia 2021

Des d’Itàlia, hi ha forts rumors segons els quals Hyundai Motorsport podria ser present al mític Ral·li de San remo, no només amb tres Hyundai i20 NG WRC, sinó també amb dues unitats del nou Hyundai i20 Rally2. El Ral·li de Croàcia, que tindrà lloc 15 dies després de a cursa italiana, seria l’escenari ideal per continuar el treball de rendiment i adaptació als pneumàtics Pirelli sobre l’asfalt, així com per ficar a punt els cotxes de l’equip.


Però, a diferència del Ral·li Il Ciocco i el Valle del Serchio, Thierry Neuville estaria al volant d’un WRC, com Ott Tanak i molt probablement Craig Breen. Però l’equip dirigit per Andrea Adamo no s’aturaria aquí, ja que el nou Hyundai i20 Rally2, contra els rumors més recents, potser ja haurà finalitzat el seu procés d’homologació l’1 d’abril, just a temps d’iniciar la cursa. Pot ser tenim a Solberg i al campió italià, Andrea Crugnola, al volant de les noves unitats del Hyundai.

Després del Ral·li di Alba del passat any, aquesta podria ser una nova presència oficial de Hyundai a les terres italianes, a temps i amb un “encant” especial d’una cursa que durant molts anys va acollir el calendari del WRC.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments