WRC: Matton està segur de la continuïtat de Hyundai al campionat

Hyundai és un dels tres fabricants actuals del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) i l’únic que encara no ha confirmat la seva continuïtat el 2022 amb l’era del Rally1 híbrid. Tot i això, el director de ral·lis de la FIA, Yves Matton, creu que això passarà.

Al lloc web Motorsport.com, el belga va dir que creia en la permanència del fabricant sud-coreà, subratllant la seva importància actual per al WRC:

Hyundai és ara una part fonamental del Campionat Mundial de Ral·lis: s’han consolidat com a competidors forts i són una part valuosa de la història del Campionat Mundial de Ral·lis. També estic segur que podrem garantir els tres constructors per al 2022.

La introducció del cotxe híbrid va ser clau per tenir el compromís dels constructors per al 2022. En un futur proper en comunicarem més”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments