FÓRMULA E: Per què Porsche escolleix estar en el campionat elèctric?

La setmana passada, Porsche va confirmar la seva continuïtat a la Fórmula E, renovant el seu compromís amb l’era Gen3 que arribarà el 2022/2023. Els propers monoplaces del campionat tindran una tecnologia encara més innovadora, amb una càrrega ràpida durant la cursa i més potència, i seran encara més propicis per a la transferència de tecnologia per a la producció de vehicles de carretera.

Fritz Enzinger, vicepresident de Porsche Motorsport, va destacar en un comunicat que el desig de continuar a la Fórmula E era gran:

«La nova generació del cotxe de carreres Gen3 obre el següent capítol de la història d’èxit de la Fórmula E – i volem ser una part d’ella ella ‘.

A continuació, el dirigent va explicar el que Porsche considera un valor afegit a la Fórmula E:

Amb la nostra participació el 2019 vam fer una clara aposta per la Fórmula E. Des del nostre punt de vista, ofereix l’entorn més competitiu per a l’avanç del desenvolupament de vehicles de rendiment amb un enfocament en l’eficiència energètica i la sostenibilitat respectuoses amb el medi ambient

Finalment, Enzinger va dir:

La temporada passada ho va confirmar, tot i les diverses restriccions relacionades amb la pandèmia. L’èxit de la nostra temporada de debut amb dos podis i una pole position és només el començament ’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments