FÓRMULA 1: Albert Park es renova per al 2021

Per primera vegada des del trasllat d’Adelaida a Melbourne el 1996, el Gran Premi d’Austràlia experimentarà canvis importants oferint un nou espectacle a la pista per als aficionats, tal com es va anunciar les darreres setmanes.

Aquests canvis afecten una gran part del circuit. De fet, es modificaran 7 dels 16 girs d’Albert Park, dos dels quals són totalment nous (10 i 13). Aquesta pista actualitzada hauria de proporcionar més oportunitats d’avançament però també promoure curses més ràpides i competitives.

El gir 6 s’ampliarà 7,5 metres, cosa que farà augmentar la velocitat de pas en 70 km/h, de 149 a 219 km/h segons les previsions.

També caldrà acomiadar-se de la chicane dels revolts 9 i 10, substituïda per una línia recta, la més llarga del circuit, i potencialment per una nova zona de DRS.

Els canvis previstos al revolt 13 també haurien de conduir a noves oportunitats d’avançament segons els oficials australians. Pel que fa a l’1, 3 i 15, s’ampliaran mentre es reajustarà la inclinació dels girs 1, 13 i 15.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments