WEC: L’Hypercar de Peugeot encara es troba en una fase molt prematura del projecte

Confirmat com un dels pilots de Peugeot per al Campionat Mundial de Resistència del projecte LM Hypercar, Gustavo Menezes ja ha tingut l’oportunitat de visitar la fàbrica de Peugeot a Versailles-Satory. Allà va poder mesurar el pols al treball que està passant, conèixer els elements de l’estructura i fins i tot provar el simulador.

Al lloc web sportscar365.com, el nord-americà va donar compte de l’estat del projecte Peugeot:

Encara es troba en la fase inicial, així que el primer va ser reunir-se amb l’equip tècnic i fer un esbós. És obvi que es troben en les primeres etapes del disseny del que serà el nou LMH, de manera que parlaven de moment per treballar amb tots els pilots i veure què seria l’adequat per al futur cotxe ’.

A més, segons Menezes, tot es troba en una fase de desenvolupament molt prematura:

Tota la resta, inclosos els simuladors, encara està als seus inicis. Per tant, a poc a poc anem fent una mica de feina. De fet, va passar una mica més de temps a l’escriptori i va conèixer la gent. Però estic segur que hi haurà moltes voltes a fer en algun moment d’aquest any.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments