S-CER: Suárez arreplega un gran triomf al Ral·li Sierra Morena 2021

L’asturià José Antonio Suárez ha estat el guanyador del Ral·li Sierra Morena 2021. Suárez, amb un Skoda Fabia R5, va acabar per davant de Jan Solans (Citröen C3 R5) i Javier Pardo (Suzuki Swift Ral·li S).

Suárez ja va acabar la primera etapa del Ral·li Sierra Morena al capdavant de la general amb una renda de 15 segons sobre Surhayen Pernía i de 18 davant Jan Solans. Javier Pardo va concloure en la quarta plaça, ja a més d’un minut del líder.

Suárez marcava les diferències en el primer tram, marcant el millor temps amb vuit segons d’avantatge sobre Pernía, mentre que Jan Solans era tercer a una dècima i quart Javier Pardo amb el Suzuki Swift. Iván Ares abandonava per una avaria mecànica en el seu Hyundai, de manera que el ral·li perdia a un dels candidats a la victòria final.

Imagen
© Citroën

Si a la primera jornada, la de divendres, ja havia demostrat el seu potencial, Suárez va rematar la jugada en la segona. L’abandonament dels dos Hyundai va deixar a Jan Solans com a principal opositor a la victòria de l’asturià. El pilot de Citroën va acabar finalment segon en una cursa d’adaptació a la seva nova montura.

Els Suzuki de Javier Pardo i Joan Vinyes, amb uns cotxes no al nivell dels Rally2 (antics R5) es van jugar el tercer calaix de podi, però Pardo, que tenia una renda de 20 segons de la primera jornada, va saber administrar-la per aconseguir-la.

Imagen
© Suzuki

Classificació final Ral·li Sierra Morena 2021

  1. Suárez-Iglesias (Skoda Fabia), 1:26:33
  2. Solans-Sanjuán (Citroën C3), a 38.8
  3. Pardo-Pérez (Suzuki Swift), a 2:54.2
  4. Vinyes-Mercader (Suzuki Swift), a 3:12.4
  5. Vilariño-Noriega (Skoda Fabia), a 4:06.7

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments