FÓRMULA 1: Leclerc molt decebut per sumar un any més sense poder acabar el GP de casa

Charles Leclerc no va poder començar des de la pole position al Gran Premi de Fórmula 1 de Mònaco, ja que Ferrari va detectar un problema irreparable en un eix de transmissió trencat. Així, ni tan sols va poder començar, continuant la seva mala sort en els carrers de Montecarlo.

En declaracions al lloc web oficial del campionat, el número 16 no va amagar la seva decepció i tristesa amb aquest resultat:

Estic molt trist. És molt difícil d’acceptar i també estic trist per l’equip. Tots els mecànics han estat corrent des d’ahir intentant comprovar-ho tot. I tot anava bé. Vaig fer la primera secció a la volta inicial i tot semblava anar perfectament. Abans del túnel, hi havia alguna cosa a la part posterior esquerra

Respecte al punt de vista emocional, Leclerc va comentar:

Hi ha moltes emocions. És una pista que significa una cosa molt especial per a mi. Com tots els pilots, a la cursa de casa vull fer-ho bé. Mai no he acabat una carrera a Mònaco, aquest any començava des de la pole position ni tan sols vaig començar. Per tant, és difícil d’acceptar, però és així. He de superar-ho i esforçar-me per fer-ho millor en el futur ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share