FÓRMULA 1: “Potser algun dia Toto [Wolf] vulgui un motor nostre”

Red Bull assumirà la construcció i el manteniment dels seus motors propulsors de Fórmula 1 el 2022 i fins i tot pot desenvolupar els seus equips quan s’introdueixi la propera generació el 2025. Com a tal, podria haver-hi una futura col·laboració amb un fabricant, segons el director de l’equip Christian Horner, que considera aquest camí el millor que ha trobat per mantenir un propulsor competitiu.

En declaracions a la publicació Autocar, el britànic va confirmar la disponibilitat d’una associació amb un fabricant d’automòbils, i va explicar que vol la integració entre les divisions de tren motriu i xassís:

‘Estem oberts a treballar amb qualsevol fabricant o entitat tècnica. Estem molt interessats en tenir un motor totalment integrat amb la zona del xassís, d’aquí aquesta inversió. Bàsicament implicaria implicar-se amb la nostra entitat en lloc de fer alguna cosa diferent ”.

Sense cap unitat de potència competitiva disponible, l’única solució de Red Bull era passar al seu equipament, tal com va explicar Horner:

“Necessitem un motor competitiu i aquesta és la millor manera. Mercedes no ens subministrarà cap i Renault no en va voler subministrar, de manera que no ens van deixar moltes opcions. Hem d’anar amb això i fer que Toto lamenti aquesta decisió. Potser algun dia necessitarà un motor nostre! ’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share