WEC: Fuji cau del calendari 2021, Bahrain tindrà cita doble

La cinquena prova del Campionat Mundial de Resistència de la FIA, les 6 Hores de Fuji, ha estat cancel·lada i serà substituïda per una carrera addicional de sis hores a Bahrain.

La nova carrera de sis hores a Bahrain formarà part d’una doble cita per a les dues últimes rondes de la temporada 2021 del WEC, amb el primer esdeveniment que tindrà lloc el 30 d’octubre i el segon, una cursa de vuit hores, que conclourà la temporada el cap de setmana següent (6 de novembre).

La ronda japonesa del WEC s’ha suspès a causa de l’actual pandèmia de COVID-19 i com a resultat directe de les restriccions de viatge al Japó.

En lloc de Fuji, el Circuit Internacional de Bahrain acollirà ara les dues últimes rondes del Campionat de el Món, el que suposa la primera cita doble del WEC. A causa de les contínues dificultats relacionades amb el COVID-19, es va decidir que dos caps de setmana de carrera consecutius a Bahrain serien la solució més viable per a tots els interessats.

En les properes setmanes es revelaran més detalls sobre la doble carrera de Bahrain.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share