WRC: A Rovanperä li toca recuperar a Estònia

Líder del campionat després de l’Àrtic Ral·li del febrer, Kalle Rovanperä ha passat una molt mala època que espera canviar aquest cap de setmana a Estònia.

L’any passat el pilot de Toyota va ser l’únic que va poder competir amb Ott Tänak i Craig Breen, fins i tot sent el pilot més ràpid del segon dia.

Aquesta setmana, a Estònia, Kalle serà especialment motivat i el finlandès té moltes esperances aquest cap de setmana, volent utilitzar aquest esdeveniment com a trampolí.

“Sempre m’han agradat els ral·lis ràpids com Estònia. He circulat molt pels Estats bàltics i tenen el mateix tipus de carreteres ràpides i toves que a Finlàndia. Em va molt bé, i també sentim que al Yaris WRC li agraden aquest tipus de carreteres. És important tenir confiança en el cotxe i en nosaltres mateixos en un ral·li com aquest on pots perdre molt de temps.

Tinc moltes ganes de canviar les coses en una millor direcció per a nosaltres a la segona meitat de la temporada, i crec que Estònia pot ser un bon esdeveniment per a això. Tant de bo tinguem bones sensacions i un ral·li sense problemes, i després puguem tornar a tenir bons resultats “.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share