WRC: L’únic objectiu de Rovanperä és ser campió del món

FotoToyota

En declaracions a la premsa finlandesa, a Rallit.fi, Harri Rovanperä reconeix que la gran ambició del seu fill és “guanyar el campionat, és el seu únic objectiu”.

Després del triomf del Ral·li Estonia, que el va convertir en el guanyador més jove del WRC, el “pare” Rovanperä diu que la confiança en si mateixa que comporta la seva primera victòria el podria portar a guanyar en qualsevol prova. De fet, amb el pes de les seves espatlles, tot i que el jove Rovanperä mai no ha mostrat cap signe d’estrès per la primera victòria, ara el llistó es situarà en alguna cosa molt més complicada que guanyar un ral·li, el campionat:

“Crec que Kalle té la velocitat de fer un bon ral·li a qualsevol lloc i ara té més condicions per fer-ho. Un dels punts que crec que és important és que tenim una forta xarxa de suport, en forma d’amics i familiars, que fàcilment desvien l’atenció dels ral·lis, tant si les curses han anat bé com malament. Kalle té molts amics al voltant i les seves pròpies aficions. És molt tranquil. Normalment, no pensa molt en el que va passar després d’un ral·li i mira de seguida al futur ”,

El campionat és l’objectiu. Per descomptat, sabem que hi ha molts pilots molt bons que mai no han guanyat cap títol de campió del món. No obstant això, aquest és l’objectiu de Kalle, l’únic

L’única victòria de Harri Rovanpera va arribar al Ral·li de Suècia del 2001, 20 anys després que la del seu fill.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share