FÓRMULA 1: GP Bèlgica 2021 – Verstappen aconsegueix el millor temps en una accidentada segona sessió d’entrenaments lliures

Després de la pluja a la sessió de classificació de Fórmula 3 la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Bèlgica ha tingut lloc sobre una pista ja seca. Lando Norris (McLaren) ha estat el primer a provar-se amb un temps d’1:47.138. Un cronòmetre esborrat per Esteban Ocon (Alpine) i després per un sorprenent Nicholas Latifi (Williams) amb 1:46.198.

Valtteri Bottas (Mercedes) ha confirmat el seu bon estat de forma des de la primera sessió d’entrenaments lliures amb el millor temps d’1:44.513. Lewis Hamilton (Mercedes) i Max Verstappen (Red Bull) es trobaven a un segon de la marca del finès, però el finlandès seguia a la part superior del marcador a la meitat de la sessió. L’holandès ha millorat finalment el millor temps del pilot de Mercedes en 0,041.

Imagen

Esteban Ocon, l’últim de la temporada, es sortia al final del segon sector, sense conseqüències per al francès, però un joc de pneumàtics menys. Charles Leclerc també perdia el control del seu Ferrari abans del revolt de Malmedy i trencava la suspensió davantera esquerra en tocar la paret dels pneumàtics. Final de la sessió del monegasc, només al lloc 18, i la bandera vermella a un quart d’hora del final.

Imagen

Verstappen també es sortia en el mateix revolt i acabava contra la paret. Una nova bandera vermella va acabar la sessió amb el millor temps de l’holandès per davant del Mercedes.

Imagen

Fernando Alonso (Alpine) ha cabat quart en aquesta sessió amb un temps a 1:44.953, per davant de Pierre Gasly (AlphaTauri) 1:44.965 i Lance Stroll (Aston Martin) 1:45.180. Tot i sortir-se de la pista, Ocon situava el seu Alpine entre els deu primers (7è amb 1:45.302) per davant de Sebastian Vettel (Aston Martin) 1:45.336 i Lando Norris (McLaren) a 1:45.386.

Recentment renovat per Red Bull, Sergio Pérez ha completat el top 10 d’aquesta segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Bèlgica amb un temps d’1: 45.404.

Imagen
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share