FÓRMULA 1: Hamilton al capdavant, Alpine demostra gran ritme en els lliures 2 del GP d’Abu Dhabi 2021

Després de Max Verstappen (Red Bull) aquest divendres al matí, Lewis Hamilton (Mercedes) pren el lideratge de la FP2, més de tres dècimes per davant dels seus perseguidors. Per a la que havia de ser la sessió més representativa del cap de setmana, ja que l’única en condicions de carrera, la majoria dels pilots han treballat sense mostrar realment cap ritme de classificació. El britànic és l’únic pilot del camp que ha passat per sota dels 26 minuts en aquesta nova pista de Yas Marina.

Des dels primers minuts de la sessió, el Mercedes ha marcat el to del que havia de seguir durant gairebé una hora. Dominació sense competència real, com a resposta de Hamilton al millor temps de Verstappen al matí.

Darrere del set vegades campió del món, hem gaudit veient l’actuació d’Alpine, decididament en bona forma al final de la temporada. Si Esteban Ocon, segon, ha marcat el seu millor temps amb pneumàtics tous, a diferència del Mercedes, el ritme marcat pels cotxes de l’equip francès és més que satisfactori. Mai lluny del seu company d’equip, Fernando Alonso ha ocupat el sisè lloc.

Si la sessió no és indicativa del rendiment real dels cotxes a la pista, n’hi ha prou amb mirar els temps de Red Bull, relegat a més de sis dècimes del lideratge. Una bretxa massa gran per causar cap preocupació a les files de l’equip austríac. Més ràpid que Lewis Hamilton aquest matí, Max Verstappen no semblava preocupat per haver caigut en la classificació.

Les modificacions a la pista de Yas Marina han provocat que molts pilots s’equivoquessin durant aquest primer dia, superant els límits de la pista, o encara més, com Nicholas Latifi (Williams) i Valtteri Bottas a l’inici de la sessió, tocant les valles de seguretat en el seu intent de volta ràpida.

Més impressionant, el xoc que ha patit Kimi Raïkkönen (Alfa Romeo) al final de la sessió, a poca velocitat certament, però provocant la primera bandera vermella del cap de setmana. El finlandès, que està a punt de retirar-se després del Gran Premi.

Imagen
Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share