TURISMES: Rossi prova un Audi R8 LMS GT3 Evo II de l’equip WRT a València

FotoWRT

La llegenda de les motos, Valentino Rossi ha provat un Audi R8 LMS GT3 Evo II preparat per l’equip WRT durant una sessió al Circuit Ricardo Tormo, a València.

El nou vegades campió del món va participar dijous al test d’Audi Sport, com un dels diversos pilots que s’han posat al servei de WRT.

Un comunicat de WRT diu que la prova de Rossi es va dur a terme «per avaluar les possibilitats de cooperació futura» entre l’italià i l’equip de Bèlgica. L’esquadra de Vincent Vosse es va assegurar aquest any el triplet den GT World, la Copa de Resistència i la Copa Sprint per equips. També ha guanyat els títols de LMP2 al Campionat Mundial de Resistència i a les European Le Mans Series, a més d’una primera victòria a la categoria a les 24 Hores de Le Mans.

Rossi va provar un Audi amb l’emblema de la seva marca, el número 46, i va donar voltes a un circuit on va aconseguir un parell de victòries durant la seva carrera a MotoGP.

El pilot de 42 anys es va retirar de MotoGP al final de la temporada 2021, però ha expressat el desig de competir en més curses de quatre rodes després de penjar el seu casc de pilot de motos. Recentment va expressar la seva curiositat pel Campionat IMSA WeatherTech SportsCar, descrivint la sèrie com a «molt interessant».

També s’ha confirmat que Rossi farà les 12 Hores del Golf el mes que ve, conduint un Ferrari 488 GT3 Evo 2020 a la cursa del circuit de Yas Marina.