TURISMES: Rossi fa el salt als GT amb WRT

WRT ha anunciat Valentino Rossi com a pilot d’equip al Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS per a la temporada 2022.

Després de la seva retirada a MotoGP, s’esperava que el multicampió, i una de les icones de l’esport mundial, no es quedés quiet i als 42 anys començarà la seva carrera professional sobre quatre rodes amb l’equip belga. Valentino Rossi correrà a bord de l’Audi R8 LMS amb l’icònic #46 i s’unirà amb altres pilots d’Audi Sport que s’anunciaran més endavant. L’anunci segueix la prova realitzada per Valentino Rossi amb el WRT Team a València el desembre passat.

El pilot italià ha dit que té moltes ganes de començar aquesta nova aventura.

“Estic encantat d’unir-me a l’equip WRT durant una temporada completa a GTWC. Tothom sap que sempre he estat un gran aficionat a l’automobilisme i que sempre m’han interessat les carreres a les quatre rodes quan la meva carrera en MotoGP va acabar. Ara estic totalment disponible per dedicar-me a un programa d’automobilisme d’alt nivell amb l’enfocament professional adequat. Team WRT és la solució perfecta per al que he estat buscant i tinc moltes ganes de començar aquesta nova aventura GTWC amb ells”.

Rossi hauria d’haver començat l’any a les 12h del Golf, que va tenir lloc el cap de setmana passat, però va haver de cancel·lar la seva participació per haver estat en aïllament per Covid.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share