WEC: Per què l’hypercar de ByKolles no és entre els inscrits de 2022?

Després de l’anunci de la llista d’inscrits per a la temporada 2022 del Campionat del Món de Resistència (WEC), el CEO de Le Mans Endurance Management, Frederic Lequien, va declarar que l’entrada de l’hipercar ByKolles, que s’havia presentat, va ser rebutjada abans de les 24h de Le Mans.


“El comitè de selecció ha decidit que no tenim tots els criteris necessaris per acceptar aquesta inscripció. Va ser una decisió del comitè de selecció”.

Lequien, citat per Motorsport.com.

El comitè està format per representants del promotor del WEC, Le Mans Endurance Management, l’Automobile Club de l’Ouest i la FIA. Una de les regles perquè la candidatura d’un equip sigui acceptada a la classe d’hipercars és que els equips tinguin una connexió amb una marca de cotxes. El projecte PMC LMH de ByKolles tenia tres versions: cursa, pista i carretera, sota el nom de Vanwall.

ByKolles no es va pronunciar sobre l’assumpte, però Sportscar365 va dir que una font de l’estructura va descriure la situació com a “sorprenent”, ja que l’equip s’havia compromès amb aquesta classe des del 2018.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share