GSeries 2022: Ferré s’emporta la G2 i és col·loca tercer en el campionat

Raul Ferré (GIAND), Pierre Paul Baltolu (2RM – Clio ICE Trophy), Jose Roger (SBS) i Maxime Emery (ICE Gladiators) van aconseguir el triomf en les seves respectives categories al segon cap de setmana de les Crèdit Andorrà GSeries 2022.

El meeting es va disputar sobre una impecable pista al Circuit Andorra amb temperatures que van rondar els -10° en bona part de la tarda-nit. Una temperatura ideal per a la pista del les instal·lacions andorranes i no tant per als qui es van apropar per viure in-situ la competició.

La present edició de les Crèdit Andorrà GSeries arriba a l’equador del certamen molta igualtat en totes les categories. En la categoria reina, els GIAND, tan sols Christine Giampaoli ha aconseguit repetir plaça de podi que la col·loca en segona posició del campionat, 12 punts per darrera del líder, en Nil Solans, i 1 per davant de Raul Ferré.

A la categoria de 2RM, tot i que hi ha hagut dos pilots (Baltolu i Lannepoudenx) que han aconseguit trepitjar el podi del Circuit Andorra, les diferències s’han escurçat de manera notòria a les places de podi. Lannepoudenx i Di-Fante estan empatats a 65 punts i a tan sols 6 punts del líder.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments