CATALUNYA: Joan Ollé torna a ser reelegit president de la Federació Catalana d’Automobilisme després de 14 anys al poder

La Junta Electoral de la Federació Catalana d’Automobilisme va proclamar la nit d’ahir, 26 de gener de 2022, guanyadora la candidatura encapçalada per Joan Ollé Bartolomé, que aspirava a repetir mandat de l’entitat.

La victòria del president actual ha comptat amb el clar suport de la majoria del cens amb més del 50% dels vots, 32 d’un total de 60. La llista que va quedar en segona posició, encapçalada per Eduard Forès, es va emportar en total 22 vots.

Aquesta campanya electoral serà recordada pel gran enrenou que s’hi ha generat per les xarxes socials que venien a reivindicar el mal moment que travessa el motoresport a casa nostra assenyalant com a culpable l’actual junta directiva.

Després d’aquestes agitades eleccions toca fer un exercici de reflexió per traçar un nou camí on tothom hi tingui veu i se l’escolti. Només amb unitat i treball ens en sortirem d’aquest difícil moment en que ens trobem immersos.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments