RAL·LICROSS: Debut del FC1-X de QEV Technologies

No ens ve de nou que la nostra estimada disciplina poc a poc es va tornant més sostenible i van apareixent nous prototips que serán partícips de la nova era del ral·licross, la era elèctrica.

Aquest darrer cap de setmana, amb l’ocasió de la cursa de campions (Race of Champions) a Suecia, es va presentar al public el flamant nou FC1-X, el nou projecte de la marca catalana QEV Technologies, que amb el suport del preparador suec, Olsbergs MSE, han pogut fer aquesta nova maquina que veurem competir als Estats Units en la nova competició Nitro Rallycross, creada per un llegenda dels esports extrems, Travis Pastrana.

l’FC1-X equipa 4 motors elèctrics, 2 frontals i 2 més al darrere. Aquests motors no són pas independents per a cada roda, com acostuma a succeir en altres vehicles elèctrics de competició, com als RX2e.

Aquesta maquina, l’FC1-X, es capaç de donar el equivalent a 1000 cavalls de potencia, estem parlant del vehicle de competició electric més rapid del mon. Acceleració 0-100 en només un segon i escaig, una autentica barbaritat. Auqesta maquina, l’FC1-X, es capaç de donar el equivalent a 1000 cavalls de potencia, estem parlant del vehicle de competició electric més rapid del mon. Acceleració 0-100 en només un segon i escaig, una autentica barbaritat.

Segons en Travis Pastrana, aquesta maquina revolucionarà el món del rallycross, vol que aquesta nova era es conegui com a Group E, queda per veure com aquest prototip s’adapta a les exigents pistes del Nitro Rallycross, sens dubte la seva acceleració i aerodinamica no deixa indiferent a ningú.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments