GSERIES: Els vehicles elèctrics arribaran el 2023 al campionat Andorrà

L’últim cap de setmana de les GSeries 2022 va servir també per presentar algunes novetats que tindrà el campionat el proper any. La més destacada va ser l’anunci de l’entrada de vehicles elèctrics en algunes proves del 2023.

Segons el màxim responsable del Circuit d’Andorra, Alex Bercianos, el vehicle elèctric CEV que es va presentar el passat cap de setmana formarà part d’alguna de les graelles de la pròxima edició de la competició sobre gel.

Les GSeries està en contacte amb l’empresa catalana QEV Technologies qui ha desenvolupat els cotxes de la categoria RX2e del Campionat Mundial de Ral·licros. Aquests cotxes son tracció total gràcies als seus dos motors independents capaços de generar 250 kW (335 CV) i un parell instantani de 510 Nm, tot subministrat per bateries de 30 kWh.

L’interès de formar part de la competició és mutu així que la propera temporada podrem gaudir de les últimes novetats mundials del motoresport sobre gel.

En declaracions al web oficial del campionat Bercianos:

En aquests moments estem valorant la possibilitat d’incloure els vehicles elèctrics, en concret els RX2e, que tenen la seva estructura a Catalunya i que ens han mostrat el seu interès de formar part de la competició en el nostre campionat. Ara mateix, seguint la tendència del motoresport la inclusió dels vehicles elèctrics seria un pas important pensant en el futur de les Crèdit Andorrà GSeries.


Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments