RAL·LIS: Renault Sport planeja un Rally3 pel 2023

Fins ara, només M-Sport ha desenvolupat un cotxe per a la categoria Rally3, una categoria que va ser dissenyada per ser un esglaó entre les dues rodes motrius i les quatre, entre Rally4 i Rally2, el que vindria a substituir els Grup N.

Actualment hi ha versions Rally4 i Rally5 del Clio a la cartera de Renault Sport, a més d’un Alpine A110 de tracció posterior fabricat amb especificacions RGT. El Rally3 seria el primer cotxe de la marca francesa de quatre rodes motrius preparat per als ral·lis.

Segons el mitjà DirtFish s’espera que les proves de la nova unitat de Renault comencin a finals d’quest mateix mes febrer en mans de diversos pilots amb experiencia perquè dirigeixin el programa de proves.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments