FÓRMULA 1: Horaris GP Bahrain 2022

Ja està a punt l’inici de la temporada de Fórmula 1, que tindrà lloc el proper cap de setmana amb el GP de Bahrain a Sakhir. Després de més de tres mesos d’espera, la lluita per un nou campionat comença amb moltes incògnites ja que és l’arribada d’una nova generació de monoplaça.

Max Verstappen (Red Bull) defensa el títol i va ser el més ràpid de les proves de pretemporada que van acabar dissabte passat al mateix circuit de Sakhir. Tanmateix, naturalment, les proves donen possibilitats limitades de llegir el rendiment relatiu de cada equip, perquè no és una fase en què es compromet o es demostra el màxim potencial.

Ferrari també va tenir una fase de preparació engrescadora, tant pel que fa a la fiabilitat com a la competitivitat, amb Carlos Sainz i Charles Leclerc esperant tenir un any més fort que el 2021. D’altra banda, Lewis Hamilton (Mercedes) atacarà per aconseguir el seu vuitè títol, mentre que el seu nou company d’equip George Russell està intentant demostrar a l’equip tot el potencial que va mostrar a Williams.

Hi ha moltes preguntes sense resposta sobre la jerarquia competitiva, que es començarà a donar a Sakhir, com ara si algun equip del mig del grup, com McLaren, Alpine o Aston Martin, aconseguiran apropar-se significativament al capdavant amb les noves regles o si Haas va ser capaç de deixar finalment els últims llocs.

El programa oficial del GP de Bahrain comença divendres amb entrenaments lliures i s’allarga fins diumenge amb la cursa. A continuació, consulteu els horaris de totes les sessions (a l’hora de Portugal continental).

Divendres 18 de març
13h00-14h00: Entrenaments lliures 1
16:00-17:00: Entrenaments lliures 2

Dissabte 19 de març
13h00-14h00: Entrenament gratuït 3
16:00-17:00: Classificació

Diumenge 20 de març
16:00h: Cursa

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments