WRC: Evans s’emporta el shakedown del Ral·li de Portugal 2022, Sordo avisa

En un shakedown ben conegut per tots els competidors, Elfyn Evans ha estat el més ràpid marcant el millor temps en les dues darreres passades.

A la primera passada, sempre la més important al final perquè té el mateix ordre de sortida que en la primera etapa, Dani Sordo, que sortia últim, ha signat la millor referència. Per la seva banda, Sébastien Ogier ha començat el cap de setmana amb un problema d’intercomunicació sense massa conseqüències.

Al final del matí Craig Breen/Paul Nagle (Ford Puma Rally1) ha estat el segon més ràpid amb un temps de 2:56,5 i tancant el top3 Ott Tänak/Martin Järveoja (Hyundai I20 N Rally 1) amb un temps de 2:56,8.

Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe (Hyundai I20 N Rally 1) i Pierre-Louis Loubet / Vincent Landais (Ford Puma Rally1) han completar el top 5. Sébastien Ogier/Benjamin Veillas (Toyota Gr Yaris Rally1) ha estat setè mentre Sébastien Loeb/Isabelle Galmiche ( Ford Puma Rally1) han completar el top 10.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments